Pitaj anđele i vile karte

Anđeli su svjetlosna bića, najpoznatija kao posrednici između ljudi i Boga. Mnogi ih smatraju bespolnima, zato jer imaju razvijene i muške i ženske energije u sebi. Stoga je njihov simbol Hermafrodit (u zemaljskom liku) sa krilima (koja označavaju nebeske sfere). Na grčkom riječ ‘aggelos’ znači ‘vjesnik-glasnik’. U Bibliji se opisuju kao bića koja prenose Božje poruke i sprovode Njegovu volju. Ljudima se često javljaju u snu. Ponekad se utjelovljavaju ili rađaju kao ljudi, pa djeluju kao ‘zemaljski anđeli’.

Anđeli nas paze bezgraničnom ljubavlju i brigom, te su nam u svakom trenutku na raspolaganju.

Vile su svjetlosna bića koja žive u šumama, prirodi, među cvijećem, iako najviše vole boraviti na vrhovima visokih planina. One su anđeli čuvari Prirode i životinja. Prema legendama one ljudima daruju sreću i ispunjavaju želje. Po noći ih se može vidjeti kako plešu po livadama i šumskim proplancima. A ponekad, kada se žele skriti od ljudi, pretvaraju se u prekrasne bijele labudove.

Njihova životna zadaća je osiguravanje zdravlja Majke Prirode. Za razliku od anđela, čija su tijela isključivo astralna, vile imaju vrlo svijetla eterična fizička tijela i stoga ih je lakše za vidjeti nego anđele. Njihova tijela mogu biti skroz sićušna od svega nekoliko centimetara, pa sve do ljudske veličine. One, za razliku od ostalih anđela, žive u gušćem dijelu astralnog nivoa, koji je u doticaju sa fizičkim nivoom.

Kada te nešto muči, sklopi oči, umiri svoje disanje, udahni duboko 3 puta, postavi pitanje i klikni na Izvuci karticu, te ćeš dobit odgovor vila ili anđela, koji će te usmjeriti u pravcu koji je najbolji za tebe u ovom trenutku. Ako želiš izvući novu karticu, klikni na Shuffle, pa ponovo Pick a Card!

Shuffle
Pick a card